OM OSS
Saitongs Kök
Familjerestaurang
Sedan 2006

2006

Sedan


20149

nöjda kunder


Välkommen till Saitongs Kök

Ett familjeägt företag som drivs av Saitong Kerdprasop. En naturbegåvning i Thailändsk matkonst och med en kock utbildning från Lernia där kunskaperna utökats i kall- och varmkök, gastronomi med mat och dryck i kombination, livsmedel och näringskunskap. Saitong har drivit restaurang sedan år 2006 och historien börjar i Finspång då Saitongs samtliga fyra barn övertalade henne att dela med sig av sin kulinariska talang till bruksorten, inte bara till familjen och vid barnkalas.

Genom åren har ett nära samarbete med föreningarna Munkskänkarna och Odd Fellow varit i liv med en kombination av Saitongs fina färdigheter för svensk husmanskost som avnjutits tillsammans med ett utmärkt glas vin som speglat sin födelseplats.

År 2009 blev Saitong framröstad till Årets Finspångare. ”För hennes envisa småföretagande och alltid trevliga bemötande”

Saitongs mål är att ständigt utvecklas som kock och den nya utmaningen i Norrköping ses som ett nytt spännande frö som lagts i den kryddiga verksamheten.

Saitongs kök följer och anpassar sig efter vad de olika årstiderna kan bjuda på menyn.

All mat lagas här ”hemma”
i Saitongs Kök.

Det går alldeles utmärkt att äta god och nyttig mat!

Vi använder oss bara av de utvalda råvarorna och försöker att i möjligaste mån välja lokala producenter och leverantörer. Restaurangen har ett mycket bra läge, med uteservering, goda parkeringsmöjligheter på Koppargatan 17, mitt emot Maxi på Ingelsta och även gångavstånd till buss platsen beläget längs med Tenngatan.

Vi har också:
• en välsmakande avhämtningsmeny.
• catering för stora eller små sällskap.

Beställning
011-31 33 33
Smaklig
måltid.

Affärsidé

Erbjuda kunden en sinnrik smakupplevelse, serverat med värme, internationell kompetens och personlig service.